Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Wat is letselschade?

Als u lichamelijke en/of geestelijke schade oploopt door toedoen van een ander, is er sprake van letselschade. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben, van een verkeersongeval tot een medische fout. Wanneer u letselschade oploopt, is het verstandig hulp in te roepen van één van onze letselschadespecialisten. Het is namelijk belangrijk dat uw rechten worden veilig gesteld en dat u een optimale schaderegeling treft. Letselschadeoverzicht staat u hier graag in bij.

Verschillende oorzaken

Letselschade kan op verschillende manieren worden veroorzaakt:

Er komt veel op u af wanneer u slachtoffer bent van een ernstig verkeersongeval. Denk aan medische zorg, de plotselinge verandering van uw persoonlijke situatie, pijn en emoties. Ook bij een arbeidsongeval of bedrijfsongeval kan dit het geval zijn. Bent u slachtoffer van een medische fout? Dan kunt u de zorgverlener aansprakelijk stellen die u een verkeerde medische behandeling heeft gegeven. Bij een beroepsziekte is sprake van een ziekte die is veroorzaakt door een belasting die in overwegende mate op het werk en tijdens werktijd heeft plaatsgevonden.

Wat te doen bij letselschade?

Uw familie en vrienden kunnen u helpen bij de verwerking en praktische zaken voor u regelen, maar een letselschadespecialist is er om u te helpen met het veilig stellen van uw schadevergoeding. Bij een medische fout moet u bijvoorbeeld schriftelijk de gebeurtenis(sen) en de fout uitleggen en moet u de schade die u daardoor heeft geleden benoemen. Letselschadeoverzicht staat u bij in al deze zaken. Neem direct contact met ons op door te bellen met onze juridische hulplijn: 085 – 029 1004 of neem vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier.

Contact opnemen Meer informatie