Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Smartengeld na ongeluk

Heeft u lichamelijke- en/of geestelijke letselschade opgelopen? In dat geval attendeert Letselschadeoverzicht u er graag op dat u recht heeft op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de geleden pijn en het verdriet. Echter blijkt het claimen van smartengeld na een ongeluk vaak lastiger dan gedacht. Letselschadeoverzicht is uw partner wanneer u juridische hulp nodig heeft na letselschade. Wij behartigen uw belangen en zorgen er voor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Smartengeld en andere schadeposten

Naast een vergoeding voor de geleden materiële schade, het zogenaamde smartengeld, zijn er ook diverse andere schadeposten waarop u eventueel een schadevergoeding kunt verhalen. Denk aan kosten voor huishoudelijke hulp, verlies van zelfwerkzaamheid, ziekenhuiskosten, advocaatkosten, studievertraging, loonschade en beschadigde zaken. Het is aan te raden een ervaren letselschadespecialist in te schakelen, die u kan helpen met het claimen van de juiste schadevergoedingen. Zo doet u uzelf niet te kort.

Waarom Letselschadeoverzicht?

Op Letselschadeoverzicht kunt u rekenen. Wij garanderen u snelle en betrouwbare rechtsbijstand. Samen met u gaan we in gesprek en beslissen we of uw zaak zich leent voor een jurist of advocaat. Wij werken enkel met gespecialiseerde advocaten. Wilt u kennismaken met Letselschadeoverzicht? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake-gesprek. Wij komen graag bij u langs.

Meer informatie over Letselschadeoverzicht

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over smartengeld na een ongeluk? Schroom dan niet om ons te bellen via 085 – 76 06 116. Het contactformulier invullen op onze website is natuurlijk ook mogelijk. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact opnemen Meer informatie