Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Smartengeld

Heeft u lichamelijke- en/of geestelijke letselschade opgelopen? In de meeste gevallen heeft u dan recht op smartengeld. Smartengeld wordt gezien als een vergoeding voor de geleden pijn en het verdriet. Een ongeval brengt immers naast materiële schade, vaak ook veel immateriële schade met zich mee. Wilt u graag hulp bij het verkrijgen van het bedrag aan smartengeld waar u recht op heeft? Schakel dan de hulp in van een letselschadespecialist als Letselschadeoverzicht. Op onze ervaren professionals kunt u altijd rekenen.

Hoe hoog is het bedrag voor smartengeld?

Bij het berekenen van het bedrag aan smartengeld waar u recht op heeft, wordt gekeken naar de aard, de oorzaak en de ernst van het letsel. Tevens wordt er een gekeken in hoeverre het letsel invloed heeft op de dagelijkse bezigheden als werk en studie. Tot slot wordt gekeken naar de leeftijd en het geslacht van het slachtoffer. Wilt u alvast een inschatting maken van het bedrag aan smartengeld? De ANWB publiceert al jaren de Smartengeld gids. Hierin staan letselschadebedragen gerubriceerd naar aard van het letsel.

Andere schadeposten

Smartengeld is een tegemoetkoming voor de geleden immateriële schade. Naast smartengeld, zijn er nog diverse andere schadeposten die meegenomen worden bij het berekenen van de schadeclaim. Denk aan verlies aan arbeidsvermogen, ziekenhuiskosten, beschadigde zaken, advocaatkosten en kosten voor huishoudelijke hulp.

Contact opnemen met Letselschadeoverzicht

Wilt u ook bijgestaan worden door professionals die jarenlange ervaring hebben in letselschadezaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Letselschadeoverzicht. Bel naar 085 – 76 06 116 of vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij helpen u graag verder bij het verkrijgen van het bedrag aan smartengeld waar u recht op heeft.

Contact opnemen Meer informatie