Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Schadevergoeding whiplash

Wanneer u een whiplash oploopt door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Maar het verkrijgen van zo’n schadevergoeding is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig staan de letselschadespecialisten van Letselschadeoverzicht altijd voor u klaar. Wij helpen u bij het claimen van een schadevergoeding in het geval van een whiplash.

Smartengeld als schadevergoeding bij whiplash

De letterlijke betekenis van whiplash is zweepslag. Het oplopen van een whiplash kan beschadigingen in uw nek en bovenste deel van de rug veroorzaken. Spieren, wervels, banden en gewrichten kunnen daarbij ernstige schade oplopen. De schadevergoeding voor deze opgelopen lichamelijke schade, heet smartengeld. Maar voordat u dit zogeheten smartengeld kunt claimen, zal de schuldige partij aansprakelijk moeten worden gesteld. Hulp van een letselschadespecialist van Letselschadeoverzicht is daarbij zeker niet overbodig.

Contact opnemen met Letselschadeoverzicht

Wanneer u het slachtoffer van letselschade wordt, komt er veel op uw af. Gun uzelf de rust om te herstellen van uw eventuele lichamelijke en/of geestelijke letsel en laat het lastige werk over aan specialisten die er verstand van hebben. Letselschadeoverzicht weet hoe te handelen in iedere situatie en zorgt er zo voor dat u een eerlijke schadevergoeding bij whiplash ontvangt. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085 – 76 06 116 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Contact opnemen Meer informatie