Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Verschillende schadeposten bij letselschade

Bij het claimen van een schadevergoeding kunt u een vergoeding krijgen voor verschillende soorten schadeposten. Veel voorkomende schadeclaims zijn smartengeld, beschadigde zaken, verlies aan arbeidsvermogen (werknemers), verlies van zelfwerkzaamheid (zelfstandigen) en kosten voor huishoudelijke hulp. Ook kan een werkgever loonschade claimen van de aansprakelijke partij. Het gaat dan meestal om het nettoloon dat de werknemer tijdens zijn arbeidsongeschiktheid verdient. Voor veel van deze schadeposten zijn er letselschade richtlijnen van toepassing.

Aansprakelijkheid

Het uitgangspunt bij letselschadevergoeding is dat u de volledige schadevergoeding van uw schade ontvangt. Daarom is het van belang dat de aansprakelijkheid wordt geregeld en vastgesteld. Specialistische hulp van een letselschadespecialist is hierbij noodzakelijk, omdat u in veel gevallen stuit op een aansprakelijkheidsverzekeraar met veel ervaring en kennis die de schadeclaim in behandeling neemt. Zelf onderhandelen met een verzekeraar is daarom niet verstandig, vanwege de zwakkere positie waarin u zich bevindt. Wanneer u een letselschadespecialist inschakelt voorkomt u dat u belangrijke rechten verspeelt en zorgt u ervoor dat uw belangen worden behartigd. Een zorg minder voor u, dus meer gelegenheid om te werken aan uw herstel.

Schakel hulp in van Letselschadeoverzicht

Wij ondersteunen u graag wanneer u slachtoffer bent van letselschade. Neem contact met ons op en ontdek wat onze letselschadespecialisten voor u kunnen betekenen. Bel naar 085 – 029 1004 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen Meer informatie