Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschadespecialist

Letselschade brengt niet alleen veel lichamelijke en/of psychische gevolgen met zich mee. Ook de rompslomp en het soms eeuwig durende proces dat erop volgt, kan voor de nodige problemen zorgen. Een letselschadespecialist van Letselschadeoverzicht biedt uitkomst. Wij ontzorgen u volledig, zodat u de rust kunt pakken die u nodig heeft en tevens de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Wat doet een letselschadespecialist?

Letselschade kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn arbeidsongevallen, medische fouten, verkeersongevallen of beroepsziektes. In vrijwel alle gevallen heeft u recht op een schadevergoeding, mits u kunt bewijzen dat u de tegenpartij aansprakelijk is. Letselschadeoverzicht helpt u hier bij. Van het verzamelen van bewijsmateriaal tot het registreren van de schade en van het vinden van een geschikte advocaat tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Wij begeleiden u van A tot Z.

Contact opnemen met Letselschadeoverzicht

Bij letselschade is een letselschadespecialist geen overbodige luxe. Neem gerust eens contact op met Letselschadeoverzicht, zodat wij u kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier op onze website in of bel met onze juridische hulplijn (085 – 76 06 116). Kies voor zekerheid, kies voor Letselschadeoverzicht.

Contact opnemen Meer informatie