Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschade whiplash

De gevolgen van een ongeluk zijn vaak erg ingrijpend. Letselschade, zoals een whiplash, kan ernstige lichamelijke en psychische gevolgen met zich meebrengen. Voor al het geleden immateriële schade, kunt u vaak een vergoeding ontvangen. Bij het verkrijgen van deze vergoeding, is het inschakelen van de hulp van Letselschadeoverzicht een goed plan. Van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot het registreren van de verschillende schades: onze specialisten begeleiden u gedurende het gehele proces. Wij laten u niet in de kou staan en zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Whiplash door letselschade

Een veel voorkomend gevolg van een ongeluk, is een whiplash. Whiplash betekent letterlijk ‘zweepslag’. Uw hoofd maakt dan een krachtige, abrupte beweging naar achteren en naar voren, waardoor de banden en spieren in uw nek uitrekken. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor nekwervels, spieren, gewrichten en banden. Wanneer u een whiplash oploopt naar aanleiding van letselschade, heeft u in vrijwel alle gevallen op een schadevergoeding.

Letselschadeoverzicht helpt u verder

Het oplopen van een whiplash bij letselschade is niet niks. Omdat u de tijd nodig heeft om te herstellen en te rusten, raden wij u aan een specialist in acht te nemen die u kan helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Letselschadeoverzicht helpt u verder. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe te handelen in iedere situatie. Aarzel niet om eens contact met ons op te nemen voor het plannen van een vrijblijvend intake-gesprek. Vul het contactformulier op onze website in of bel 085 – 76 06 116.

Contact opnemen Meer informatie