Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschade claimen

Letselschade claimen gaat over het eisen van geld voor de schade die u heeft geleden, bijvoorbeeld bij een verkeersongeluk of medische fout. In Nederland is het echter niet eenvoudig om een schadevergoeding te claimen. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken. Het is daarom slim om de hulp van een letselschadespecialist in te schakelen. Naast het feit dat u zo de rust krijgt die u nodig heeft, zorgt zo’n specialist er ook voor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Doe u zelf niet tekort, kies voor de hulp van Letselschadeoverzicht.

Letselschade claimen voor materiële én immateriële schade

Wanneer u slachtoffer wordt van letselschade, kunt u een vergoeding claimen voor zowel de materiële- als de immateriële schade die u geleden heeft. Bij materiële schade kunt u denken aan uw auto die niet meer bruikbaar is na een verkeersongeval. Immateriële schade betreft lichamelijke en/of geestelijke schade, bijvoorbeeld een whiplash of psychische klachten. De vergoeding die u voor de immateriële schade kunt krijgen, wordt ook wel smartengeld genoemd.

Neem contact op met Letselschadeoverzicht

Voor snelle en betrouwbare rechtsbijstand bij letselschade claimen, bent u bij Letselschadeoverzicht aan het juiste adres. Onze ervaren professionals zorgen voor een goede afhandeling van uw letselschadezaak. Wilt u meer informatie? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij leggen u graag onze werkwijze uit. Vul het contactformulier op onze website in, of bel onze letselschade telefoonlijn via 085 – 76 06 116. Wij staan u graag te woord, 7 dagen per week en zelfs ’s avonds. Op Letselschadeoverzicht kunt u rekenen.

Contact opnemen Meer informatie