Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschade bedragen

Volgens de wet kunt u volledige schadevergoeding vragen wanneer de aansprakelijkheid vast staat en u geen eigen schuld heeft aan het ongeval. Voor het aantonen van deze aansprakelijkheid doet u er goed aan om een letselschadespecialist in de arm te nemen voor advies en bijstand.

Verschillende letselschade uitkeringen

Schade kan, naast in geld, ook uitgekeerd worden in natura. U moet hierbij denken aan huishoudelijke hulp, hulp bij re-integratie of aanpassing van uw woning. Om voor volledige schadevergoeding in aanmerking te komen moet u alle schadeposten goed langslopen. Het is verstandig om dit altijd in samenwerking met een letselschadespecialist te doen. Deze is deskundig en kent de regels, zodat hij of zij de meest optimale letselschadebedragen voor u kan realiseren uit onderhandelingen. Om te weten waar u recht op heeft kunt u bij de letselschade richtlijnen van de Letselschade Raad terecht.

Hulp van Letselschadeoverzicht

Om erachter te komen op welke schadevergoeding u recht heeft bij letselschade kunt u contact opnemen met ons. Vul vrijblijvend het contactformulier in of bel naar 085 – 029 1004 voor juridisch advies. Wij zijn zeven dagen per week, ook in de avond, bereikbaar.

Contact opnemen Meer informatie