Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschade Amsterdam

Heeft u (im)materiële schade opgelopen door toedoen van een ander? Bijvoorbeeld tijdens een bedrijfs- of verkeersongeval of door een medische fout? Neem tijdig contact op met Letselschadeoverzicht. Onze ervaren specialisten staan u graag bij en zullen er alles aan doen om voor u een schadevergoeding te claimen. Bij letselschade in Amsterdam kiest u Letselschadeoverzicht.

Waarom Letselschadeoverzicht?

Snelle en betrouwbare rechtsbijstand: dat is waar Letselschadeoverzicht voor staat. Wij brengen u graag in contact met één van onze ervaren letselschadespecialisten. Mocht het tot procederen komen, dan zorgt Letselschadeoverzicht ervoor dat u gekoppeld wordt aan een advocaat of jurist die bij u en uw zaak past. Zo komen we tot een optimaal resultaat. Kom kennismaken met Letselschadeoverzicht en bel voor een vrijblijvend intake-gesprek.

Contact opnemen bij Letselschade in Amsterdam

Bij letselschade in Amsterdam neemt u contact op met Letselschadeoverzicht. Meld uw zaak direct aan via het contactformulier op onze website. Wij zullen dan met u in gesprek gaan en vervolgens beoordelen of uw zaak zich leent voor een advocaat of jurist. Wilt u direct een van onze specialisten spreken? Bel met onze juridische hulplijn via 085 – 76 06 116. Letselschadeoverzicht helpt u graag verder.

Contact opnemen Meer informatie