Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Deskundige en betrouwbare hulp bij letselschade

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of beroepsziekte? Aarzel dan niet en schakel hulp in van Letselschadeoverzicht. Bij letselschade is het namelijk van groot belang dat u voorzien wordt van de juiste hulp en het juiste advies, om uiteindelijk de schadevergoeding te verkrijgen waar u recht op heeft. De deskundige letselspecialisten die bij ons zijn aangesloten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring. Meld uw letselschadezaak direct, want wist u dat als de aansprakelijkheid voor uw letsel wordt erkend door de verzekeraar, uw kosten van rechtsbijstand worden vergoed? Neem direct contact met ons op via het contactformulier en leg uw situatie of zaak aan ons voor.

Tips voor hulp bij letselschade

Een letselschadeproces is vaak een lange en ingewikkelde weg. Om u alvast van een paar essentiële aandachtspunten te voorzien, volgen hier enkele tips:

  • Vraag altijd naar de kosten en risico’s als de aansprakelijkheid niet door de andere partij wordt erkend
  • Zorg altijd voor inzage in het plan van aanpak en de te verwachten duur van de behandeling van de zaak
  • Vraag altijd naar uw rol in de procedure, zodat u weet wat er van u verwacht wordt

Neem contact op

Wilt u weten wat een letselschadespecialist van Letselschadeoverzicht voor u kan betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen, zodat wij kunnen bekijken of uw zaak een jurist of advocaat nodig heeft. Wanneer dit het geval is, wordt u direct in contact gebracht met een specialist bij u in de buurt. Ook kunt u zeven dagen per week, ook ’s avonds, bellen naar 085 – 029 1004. Letselschadeoverzicht staat u graag bij!

Contact opnemen Meer informatie