Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Letselschade Arnhem

Heeft u letselschade in Arnhem opgelopen? Letselschade is schade die u heeft opgelopen door toedoen van een ander. Dit kan lichamelijke en/of geestelijke schade zijn. Er zijn verschillende oorzaken van letselschade, bijvoorbeeld:

  • Een verkeersongeval;
  • Een arbeidsongeval;
  • Een medische fout;
  • Een beroepsziekte.

Indien er sprake is van letselschade, heeft u in vrijwel alle gevallen recht op een letselschadevergoeding. U moet echter wel bewijzen dat u recht heeft op een schadevergoeding. In Nederland geldt namelijk nog steeds ‘wie eist, bewijst’. En dit blijkt niet altijd even makkelijk. Wij adviseren u daarom om altijd de hulp in te schakelen van een letselschadespecialist. Hij of zij neemt u de zorg uit handen om uw rechten veilig te stellen en uw schade te claimen. Letselschadesupport werkt met de beste letselschadespecialisten in uw buurt. Wij hebben contacten met ervaren juristen en advocaten die uw zaak met de beste zorg behandelen. Neem gerust eens contact op zodat wij u kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen!

Letselschade advocaat Arnhem

Als er sprake is van letselschade komt er vaak veel op u af. Het regelen van een ingewikkelde schadeclaim blijkt er dan vaak bij in te schieten. Toch is het belangrijk dit snel te regelen, u heeft namelijk echt recht op een eerlijke schadevergoeding! Vraag hulp aan Letselschadesupport en wees verzekerd van een goede afhandeling van uw letselschadezaak. Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar onze letselschade telefoonlijn (085 – 76 06 116). U kunt ons 7 dagen per week bereiken, zelfs ’s avonds! Letselschadesupport staat voor u klaar.

Letselschade advocaat Mr. S. Baggerman

Apeldoorn, Arnhem, Hengelo Intakebalie: 0900 - 0306 Tel: 055 - 760 01 50

Meer informatie