Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Bedrijfsongevallen

Letselschade is schade die u oploopt door toedoen van een ander. Dit kan diverse oorzaken hebben, denk aan verkeersongevallen, medische fouten, beroepsziektes en bedrijfsongevallen. In al deze gevallen is de kans groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. Het claimen van deze vergoeding kunt u beter overlaten aan een specialist. Voor snelle en betrouwbare rechtsbijstand kiest u Letselschadeoverzicht.

Wie is er aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?

Met name in de technische branche en de bouw is een bedrijfsongeval aan de orde van de dag. Bij zo’n bedrijfsongeval is het vaak de werkgever die aansprakelijk is. Oorzaken van bedrijfsongevallen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Te hoge werkdruk;
  • Gebruik van ondeugdelijk materieel;
  • Gevaarlijke arbeidsomstandigheden.

Specialisten van Letselschadeoverzicht

Voor betrouwbare rechtsbijstand in het geval van een bedrijfsongeval, zit u bij Letselschadeoverzicht zit u goed. Wij handelen snel en adequaat, zodat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Onze ervaren advocaten en juristen zorgen samen met u voor een optimaal resultaat. Bel ons eens voor een vrijblijvend intake-gesprek.

Ja, ik wil de hulp van Letselschadeoverzicht!

Dat kan! Meld uw zaak aan via ons contactformulier of bel met onze juridische hulplijn (085 – 76 06 116). Bij letselschade, bijvoorbeeld door bedrijfsongevallen komt er veel op u af. Schakel de hulp in van Letselschadeoverzicht en gun u zelf de rust die u nodig heeft.

Contact opnemen Meer informatie