Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Bedrijfsongeval schadevergoeding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens dagelijkse werkzaamheden zoals werken, kan het misgaan. In het geval van letselschade door toedoen van een ander, heeft u recht op een schadevergoeding. Deze schadevergoeding bestaat uit diverse schadeposten, zoals materiële schade, smartengeld en ziekenhuiskosten. Ook in het geval van een bedrijfsongeval is een schadevergoeding vaak op zijn plek. Schakel de hulp in van één van de specialisten van Letselschadeoverzicht. Zij helpen u graag bij het verkrijgen van de tegemoetkoming voor uw geleden schade.

Schadevergoeding na bedrijfsongeval

Niet alleen in het geval van een bedrijfsongeval heeft u recht op een schadevergoeding. Ook bij een verkeersongeval, medische fout of beroepsziekte staat u in uw recht. Het oplopen van letselschade door toedoen van een ander brengt, naast lichamelijke en psychische gevolgen, een hoop ingewikkelde materie met zich mee. Vooral het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke partij is vaak lastiger dan gedacht. Wij raden u daarom aan de hulp van een letselschadespecialist als Letselschadeoverzicht in te schakelen. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Waarom Letselschadeoverzicht?

Letselschadeoverzicht is uw partner bij letselschade. Wij weten dankzij onze jarenlange ervaren precies hoe te handelen in iedere situatie. Wanneer u bij ons aanklopt, zullen wij u zo snel mogelijk in contact brengen met de juiste personen. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Huisbezoek vaak mogelijk;
  • Vrijblijvend intake-gesprek;Contact met gespecialiseerde advocaat;
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand.

Ja, ik wil contact opnemen met Letselschadeoverzicht!

Bel dan onze juridische hulplijn (085 – 76 06 116) of vul het contactformulier op onze website in. Letselschadeoverzicht helpt u graag bij het verkrijgen van de schadevergoeding bij bijvoorbeeld een bedrijfsongeval.

Contact opnemen Meer informatie