Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Aansprakelijkheid

Bent u slachtoffer van letselschade geworden? Het laatste waar u dan op zit te wachten is het regelen van ingewikkelde aansprakelijkheidsclaims. Toch is het van belang om dit goed te regelen, de aansprakelijke partij is namelijk verplicht om veroorzaakte schade te vergoeden aan het slachtoffer. Letselschadeoverzicht is dé specialist in letselschade en helpt u graag een handje!

Hoe regel je aansprakelijkheid bij letselschade?

Letselschadeoverzicht helpt graag bij het versimpelen van het aansprakelijkheidsproces. Wij weten precies hoe je de aansprakelijkheid bij letselschade regelt. Het aansprakelijk stellen doet u schriftelijk. Wilt u weten wat er allemaal in zo’n aansprakelijkheidsbrief moet staan? Wij geven goede voorbeelden!

Wettelijke aansprakelijkheid

Letselschade kan worden geclaimd als gevolg van een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische fout of beroepsziekte. Ook als u slachtoffer bent van een onrechtmatige daad kunt u letselschade claimen! Het lastige aan wettelijke aansprakelijkheid is dat het van groot belang is dat u de juiste wettelijke bepalingen hanteert om uw schadeclaim op te baseren. Kiest u de verkeerde grondslag, dan verliest u mogelijk belangrijke rechten. Wij hebben alle belangrijke tips over wettelijke aansprakelijkheid voor u op een rijtje gezet!

Hoe worden de kosten voor rechtsbijstand vergoedt?

Hoe zit dat met de kosten van de rechtsbijstand? Zodra de aansprakelijkheid wordt erkend of vast staat, dan worden uw kosten van rechtsbijstand vergoed. De kosten van een gerechtelijke procedure komen wel voor uw rekening. Wilt u precies weten hoe dit zit? Op onze pagina over rechtsbijstand staat het tot in detail uitgelegd!

Neem contact op met een letselschade expert!

Schakel de hulp in van één van onze letselschadespecialisten en zorg ervoor dat er een optimale schaderegeling wordt getroffen. Wij zijn er om u juridisch te ondersteunen in het geval van letselschade. Wilt u kosteloos weten of uw zaak zich leent voor een advocaat? Meld uw zaak dan aan via het contactformulier of door te bellen met onze juridische hulplijn op 0900 – 0306. Wij werken samen met u aan een optimale schaderegeling. Uw zorg is onze zorg!

Contact opnemen Meer informatie