Bel voor juridische hulp

085 - 029 1004

Waarom Letselschadeoverzicht?
  • Vrijblijvend intake-gesprek
  • Snelle en betrouwbare rechtsbijstand
  • Contact met gespecialiseerde advocaat
  • Huisbezoek vaak mogelijk
Direct contact opnemen

Aangereden door een auto?

Bent u onlangs aangereden door een auto? Voor de materiële en/of immateriële letselschade die u heeft opgelopen, kunt u een schadevergoeding ontvangen. Laat u bijstaan door de letselschadespecialisten van Letselschadeoverzicht. Zij zullen u gedurende het gehele proces voorzien van snelle en betrouwbare rechtsbijstand. Bel ons voor een vrijblijvend intake-gesprek!

Schadevergoeding bij aanrijding door auto

Botbreuken, hersenletsel, schaafwonden, psychisch letsel; allemaal mogelijke gevolgen van een aanrijding door een auto. Krijgt u rode vlekken als u denkt aan het afhandelen van alle schade? Dat is begrijpelijk. De beruchte rompslomp ontstaat vaak nadat de tegenpartij de aansprakelijkheid niet erkent. Gelukkig staat Letselschadeoverzicht voor u klaar. Wij brengen u graag in contact met een deskundige advocaat of jurist. Hij of zij zal samen met u naar de best mogelijke oplossingen zoeken.

Meer informatie over Letselschadeoverzicht

Bij een aanrijding door een auto heeft u recht op een schadevergoeding. Doe u zelf niet te kort en neem contact op met Letselschadeoverzicht. Onze ervaren professionals zorgen voor een goede afhandeling van uw letselschadezaak. Voor meer informatie raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Bel onze letselschade telefoonlijn via 085 – 76 06 116ul of vul het contactformulier op onze website in. Wij helpen u graag verder, 7 dagen per week en zelfs ’s avonds. Op ons kunt u rekenen.

Contact opnemen Meer informatie